Általános Szerződési Feltételek

 

A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület - www.videkbajnoksag.hu címen működtetett - weboldalon keresztül történő fizetésekre vonatkozóan a Jelentkezők által a www.videkbajnoksag .hu címen működtetett weboldalon kialakított versenyregisztrációs felületen, az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével megadott jelentkezésekre vonatkozóan, elektronikus úton kötött szerződés jön létre a Jelentkező, és a regisztrálást teljesítő Egyesület közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

 

I. Weboldal adatai:

A www.videkbajnoksag.hu weboldal üzemeltetője az A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület.

Székhely: 4014 Debrecen, Bánat u. 1.

Telephely: 4014 Debrecen, Bánat u. 1.

Adószám: 18146743-1-09

Bejegyző hatóság: Debreceni Törvényszék

Ügyfélszolgálat:

telefonon: 06/30 415 1174

E-mail: amozgocivisert@gmail.com

 

II. A jelentkezéssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

II.1. Versenyre jelentkezés a www.videkbajnoksag.hu weboldalon:

a Jelentkező köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait a versenyregisztrációs felületen. Ki kell választania versenyszámokat és a számlázási információk megadása után küldheti el a jelentkezési igényét a Regisztráció elküldése gombra kattintással. A jelentkezés végrehajtása a gomb megnyomásával valósul meg.

 

II.2. A versenyszámok és egyéb szolgáltatások kiválasztása:

a weboldalon a "Versenyszámok kiválasztása" blokkban érhetők el a kiválasztható versenyszámok. Ezen blokkban kiválasztott elemek képezik a Jelentkező, és a jelentkezést teljesítő – A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület – közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. Az elemek vételárai általános forgalmi adó mentesek. A kiválasztott jelentkezési elemek árai megjelennek az adott blokkban, a jelentkezési oldal alján a teljes fizetendő végösszeg is.

 

II.3. Jelentkezés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, regisztráció elküldése:

a jelentkezés kívánt összeállítása után a 'Fizetés' blokkban van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A verseny jelentkezéshez kapcsolódó elemek fizetésére több mód adott, melyek közül a jelentkezés elküldése előtt választhat a Jelentkező. A weboldalon csak átutalással és online bankkártyás fizetéssel lehet fizetni. Lehetőség van elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express), vagy e-pénztárcával (Barion) történő fizetési tranzakcióra. A bankkártyával, vagy az e-pénztárcával történő fizetésre vonatkozó tájékoztató itt érhető el: http://www.barion.com/hu. Online fizetésnél csak akkor kerül a jelentkezés véglegesítettnek, ha a bank a pénzügyi teljesítést visszaigazolja. Amíg a banktól nem érkezik meg a pénzügyi teljesítés igazolása, addig a jelentkezés függőben marad, véglegesítésre nem kerül. A fizetési mód kiválasztását követően a 'Regisztráció elküldése' gombra kattintva megtörténik a jelentkezés elküldése.

 

II.4. Jelentkezés visszaigazolása:

A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület. a jelentkezés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A jelentkezés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület, és a Jelentkező számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Jelentkező az amozgocivisert@gmail.com email címen érdeklődhet jelentkezésének állapotáról. 

 

II.5. Jelentkezés lemondása:

kizárólag a jelentkezés feladásától számított 12 órán belül van lehetősége Jelentkezőnek a lemondásra, amit írásban az  amozgocivisert@gmail.com  email címen tehet meg.

 

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Jelentkező az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségen tud jelezni: e-mail: amozgocivisert@gmail.com.

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik. 

Bármely A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a Debreceni Járási Hivatalhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel. További információ: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/hajdu-bihar/jarasok/debreceni-jarasi-hivatal-uj.

 

Kelt:

Debrecen, 2018. március 20.